Nu mera hundhatare igen!

Ja nu i helgen va jag ju hemma och hälsade på, det va jätte jätte kul! jag umgicks mycket med ninni och agnes.. och så klart emil! åh det är så roligt att vara hemma och träffa familjen. synd bara att min bil inte funkar varje gång jag kommer hem. hittade på rätt mycket, på lördagen hade vi förfest i unnaryd och så hyrde vi en buss som körde oss in till stan och sen hem igen! Toppen ju ;)! men sen kom dagen D.. DEN dagen då jag skulle åka hem igen! DEN dagen blev ju även DEN dagen som jag kallar "Uppäten av en hund dagen".. där gick jag med min väska, lika vacker som alltid på väg till bussen på perongen.. Och va händer?! går förbi en hund som ligger på marken.. Och han HOPPAR upp och biter mig i Röven :O!!! jag som redan hatade hundar, Avskyr dom nu och önskar att NÄSTAN alla hundar ruttnar i helvetet! Så min resa hem va underbar, synd att den slutade som den gjorde bara.. fick ju sitta på bussen i 6 timmar med de bettet sen med ju! Det händer ju bara mig asså! Typiskt mig!

här uppe är allt toppen jobbar natt idag så jag och clara ska nu upp och sätta oss i solen i parken tänker vi! Johanna har åkt till dubi nu! så jag är nu personalchef :)

De va de jag bjuder på idag tror jag! ha det bra, och kom ihåg att jag e vacker som jag är :) // emilie
Popcorn glass :)

Efter en sjukt stressig dag på jobbet gick jag över till mina kock killar (dom brukar bjuda på dessert) och pratade lite och fick Popcorn glass, de va jätte gott! dom e så duktiga sååå!

Sitter och dricker en småland och tittar på de andra som ligger i min "säng" och sover. Max är här och hälsar på. vi ska gå ut ikväll.. men dom verkar jag inte jätte pepp på de hela haha.! men dom vaknar nog till liv snart.

Nu ska jag locka håret mitt :D

Hade på bade din gamla sjokolade :)

Friiii som en fågel :)

åh idag är jag friii och imon oxå! ikväll ska jag till johanna och ha big brother kväll :D weeeeiii! tror vi ska ut och gå en runda snart oxå!

igår va vi på stan och åt lite lunch, sen jobbade vi på kvällen tsm.. men fy fan va de va tråkigt! trött va jag och inget att göra. tur att jag hade chips med mig iaf!

Är det vår hemma? jag längtar efter att få komma hem!!

Pussss <3

En after work öl ..

Ja ninni hon heter Fock.. Johanna fock heter hon :) och ska jag vara ärlig så är jag inte heller så säker på va detta snowbombing är! tror det är typ en tävling/ festival ;) så du behöver inte känna dig så gammal!

Igår jobbade jag hela dagen.. och så slutade jag och johanna samtidigt och vi skulle då går ner och ta en after work öl.. så fick vi reda på att sverige spelade fotboll och tänkte ja men då måste vi ju gå och kolla in de.. och efter de va de hmm och nu då? vi går och tar en öl till.. en öl till blev en kanna och till slut blev det onsdags klubben på yatzy haha..! det va en öl(?) haha.!

Just nu sitter jag i fönstret och kollar ut på det fina vädret, njuter lite av vår doften.. ska snart springa till jobbet och knega igen :) tänkte använda min nya väska för första gången idag! weeeiii.!

Aa en liten tråkig sak, elins kort blev stulet igår.. och dom som tog de, måste stått i baren och kollat in hennes kod för dom hade tagit ut 10 000 från hennes konto :/ stackarn! de är så synd om henne! ska köpa henne en chokladbit sen så hon blir lite glad igen!

ne nu får jag gå :) Pusss hej!

RSS 2.0