gott nytt år

idag smäller det. ska till jobbet om en kvart! har packat alla saker och fixat till mig nu (säkert glömt något)! ska ju direkt från jobbet ikväll till fock :) sen ska vi ner till bryggan vid halv 12 så vi kan kolla fyverkerierna och skåla! kommer nog bli en fin dag! jag och mari har bestämt att vi ska vara lite extra fina idag så har skjorta och vest ;) för att göra de lite kul!

fy fan vad jag städade igår började vid 6 och höll på till 10. de va en del att göra! lagade lite lasagne och tog en öl som belöning ;)

ne nu ska jag gå.. men gott nytt år alla nära och kära älskar er <3 puss

triss :)

mm ninni det är som dom säger "plötsligt händer det" haha.! ja jävla rumpebrett är dom. haha. du anar inte hur ledsen jag va när jag skulle åka hem. de va inte kul. ville inte lämna er :(.

igår jobbade jag länge, va såååå trött.! va först ute på stan och försökte hitta en nyårsklänning, gick ju sådär! har ju min långklänning. men eftersom vi ska vara ute på lokal så tänkte jag att den kanske blir för fin! men vad kom jag hem med igår då?! jooo.. en långklänning till. haha hur dum får man bli?! jaja den va på rea haha. får försöka fixa något med nålar här hemma nu! Typiskt! jag ska börja leta klänning till nästa nyår redan i januari! kanske, men bara kanske hittar man något fint då! och så bara för att jag va så trött igår som kom de ju såklart folk in droppandes kl 12 när jag ville stänga och gå hem :/ typiskt!  Idag har jag och mari jobbat och vi har haft lagom mycket att göra! de har vatt kul, jobbade inte alls länge idag, kännde att jag ville hem och städa lite och ta hand om all min tvätt som jag har tvättat och som hänger i hela lägenheten. så blir de när man bor litet och inte har en tumlare!

Nu får jag sätta igång här! Puss och ha de bra alla!

i oslo igen!

nu sitter jag här ska snart gå till jobbet.. de är inte jätte kul att vara hemma här själv nu ska jag säga! och nyår?! vet inte om jag e så sugen längre, inget är planerat och de känns bara jobbigt! hm. igår då, gick till jobbet kl 09.30, läser en skylt på dörren att vi inte öppnar förens kl 12 :/ fock sa att hon hade skrivit till mig men de hade jag ju inte fått. så jag fick snällt trampa hem igen. sen när jag kom dit och skulle öppna. då hade dom visst haft fest där nu när de va stängt. fick ju börja med att städa hela lokalen i stort sätt.. så jävla grisigt va de där helt sjukt! men jag pratade med javed sen och sa de att de e fan inte okej asså! sen fick jag sluta vid halv 6 så då satte jag mig med grabbarna och drack lite öl och sen tog vi en sväng nere på byn oxå de va kul iaf :)

Ne nu ska jag borsta gaddarna och gå ner :) hörs Puss

2 advent :)

Tände precis vårat andra ljus, sitter och vänta på att nissene över skog oh hei, norska julkalendern ska börja.. att få se min man varje dag på tv är ju underbart :).  nu äter jag lite pizza, efter 2 dagars hårt jobb. igår va vi bara 2 st på kvällen, jag och frida sprang röven av oss och sen va de jätte mycket flok ända fram till kl 04, men de va jätte kul, tycker mer och mer om att stå i baren. idag va de jag og jennie som hade de jobbigt, de sista 2 timmarna gick cp fort för vi hann knappt med. så jag tycker att jag va värd lite pizza :)

ja vi kom undan bra med stormen här uppe oxå. va tråkigt att höra om tändningen! Hoppas ni hade jätte kul och badade mycket. saknar er jätte mycket men nu är de bara 4 dagar kvar så ses vi igen :) har ni snö hemma?!

Vi hörs og ses :) Pusss

RSS 2.0