Snö

Inte alls kul att bo i en storstad med snö.. det är bara jobbigt! halt och jävligt att gå i alla upp- och nerför backar. så det så.! Idag har jag ledat och kollat på gamla filmer, som jag och mina syskon brukade titta på varje gång mamma och pappa skulle åka bort. Vi hyde alltd samma filmer (ingen fantasi hade vi haha) "matilda" och "busungarna" jävligt bra filmer. så förstår ju att vi hyrde dom om och om igen.! lite mysigt, låsades att mamma och pappa va på kalas och att jag låg hemma och hade hyrt dom filmerna :)..

och nu har jag vatt sjuk i 2 dagar, men nu är halsen snart helt återstäld, hade druckit så mycket te dessa dagarna, så mycket te dricker jag inte på ett år i vanliga fall.. men det är gott när man i sjuk. fick så klart hoppa in och jobba även fast jag va sjuk, fast jag fick stå i baren, så det gick fint!

Jag va och klippte mig häromdagen ju, skulle bara toppa mig och klippa bort de slitna. Så hon fick klippa bort halva håret, så nu e jag korthårig igen.. typiskt. jag som skulle spara till långt! vi fick ju en klippning av chefen i julklapp :) det va en fin julklapp tycker jag. snart ska jag gå till jobbet, ska stänga idag så jag jobbar till 4. ligger och drar mig, vill inte ut i snöovädret :(..

Nu va det bestämt att Lina och co kommer upp helgen innan mamma och pappa gör de.! :D weeei clara och elin fyller år den helgen, så då ska vi fira!

Gott snack hej hej :)

skattekort

det som uppfann skatte kort borde skjutas.! jävla meck. nu va jag tvungen att gå dit idag och vara där och vänta i en timma för att lämna in en blankett (som dom kommer slarva bort, så att jag måste gå dit en gång till). åh tänker ju inte skriva mig här ska ju bara vara här i nårga månader till.!

Nu har jag kollat på världens sorgigaste film.. Lipade nästan ihjäl mig! har man syskon som man verkligen älskar ska man inte kolla på den.. eller joo gör de.! men gör det själva, för då blir det mer inlevelse och ni kommer gråta mer! "saknar dig" heter den.! sjukt bra svensk film! Idag ska jag gå och klippa mig innan jobbet så jag måste snart fixa till mig lite. Åh vet ni vad jag gjorde igår, jag va ute och åt själv. där clara jobbar då, men ändå! jag satt ner själv, något jag alltid velat göra haha.! Check! ;),

Längtar tills den 16e feb, då kommer halva familjen upp hit. och helgen innan de kommer nog lina boppbopp lillen och adam upp hit! :) februari i mitt hjärta haha <3..

Nu ska jag gå.. Ps jag e lite sjuk, tyck gärna lite synd om mig tack. ds
hejhej :)

Kroatien

Jag har boka resa till kroatien.! jag elin och natha ska dit! natha vet inte om att jag ska med än haha. pratade med elin innan! måste bara vänta tills jag får lite pengar :) Wooohoooo Pula here we come.!

Sitter nu och lyssna på lite bra musik och väntar på att jag ska gå till mitt älskade jobb! :) gud vad jag gillar mitt jobb idag! Imon ska jag jobba dag och sen ska vi gå ut, kommer nog bli lite över de bästa!

Just de, glömde skriva det igår.! igår på kursen lärde jag mig HATA på ett helt nytt sätt. jag lärde mig hata någon utan att ens prata med personen.! och då menar jag verkligen HATA! hon va helt avsyvärd! USCH!

aja ha en bra dag Puss puss :)

Bacardi

idag har jag vatt ledig och kom precis hem från en bacardi kurs, det va skit kul :) det va jag min chef och carro! kursen gick ut på att han blandade drinkar och berättade historier och vi drack drinkarna och lyssnade.! det va jätte intressant! sjukt bra talare va han. just nu sitter jag och äter kyckling och dricker melk och saknar min familj. ska kolla lite film snart, imon ska jag jobba igen.

Just det en lite kul grej, killarna som brukar hänga på tullins hade häromdagen köpt trisslotter för 5000 och satt och skrapade. och lotten jag pussade på och höll till sist va lotten med mest vinst (500). tyckte lite synd om dom. Alla lotter dom köpt och högsta vinsten va på 500..! dom vann inte tillbaka sina pengar!

nu blir det film, saknar er alla PUSS <3

RSS 2.0