Ica handling!

Sötaste ungen ever på ica.!
Han -är de en basker?
Jag -ja de är de.
Han -vilket land kommer du ifrån?
Jag -haha jag e från Sverige, man få ha basker fast man är från Sverige!
Han - Fååår man?!

Hahah super söt, sen berätta han och hans syster att dom köpt blommor till sin mamma för hon fyllde år. Och då hjälpte jag dom att slå in blommorna :)

Och jag hade tagit på mig tröjan ut och in. De märkte Alex i kassan, då sa en kund bakom. - Ja men de är säker modernt de oxå haha. Jag ba - Ja nej du vet jag har ju inga kläder hemma så när tröjan e skitig får man vända den ut och in haha.. De tyckte han va kul :D Fast de kunde ju vatt sant. Har ju inga kläder kvar i garderoben :)

Nu e de mat :D Mums! Hade/ Emilie :)


Glömt hälften!

Carro och jag har vatt och fikat nu. jag brukar bara ta en kaffe, så tänkte jag att jag skulle ta något till idag. Skulle jag inte gjort. Vet ju hur de blir. Mår jätte illa nu, så sött och äckligt blir de.! Aja, jag offrade mig för min lilla carro! Tog en solning på vägen hem. Men de tar ju aldrig på mig! P-piller har jag glömt bort, få göra de nu! måste köpa något att äta oxå ju! va och lämnade mina jobbkläder innan och sa hejdå till alla:) många kramar fick jag! Städat sovrummet har jag gjort. Men har kvar lillarummet, toan och spisen! får sätta fart med det oxå. Petra ville inte umgås med mig :/.... eller hon hann inte sa hon! men hejdå på dig, för imon åker jag! :D Växla pengar hann jag med och så köpte jag lite nya underkläder.

Tänka sig! Imon blir jag Emilie Johanna Runemyr Oslobor :) Flash..

T atag i mitt liv nu! P-piller nästa! Hade/ Emilie:)

To do today :)

1. Ringa carro och ge tillbaka hennes klänning och säga hejdå :)
2. Köpa P-piller och hoppas på att jag har ett recept kvar, för de har jag ju glömt!
3. Städa toaletten och sovrummer
4. Växla lite pengar.
5. Kolla med petra om hon ville komma förbi och titta på nät jag gör nr.3 (hinner nog inte annars) måste ju säga hejdå till henne med :)
6. Kolla på idol och heja på Linni och ta ett glas vin. Min sista kväll i Lägenheten! Fööör... Imon bär de av :D

Hörs sen. får väl sätta igång nu, kan ju inte ligga i sängen hela dagen! / Emilie:)

Torsdagen

Idag har jag fått mycket gjort. Men före de hade jag lite hejdå stopp! Fanny bjöd hem mig, malin och frida på en Hejdå brunch :) jätte gullig va hon. bakade scones och lite sallad, kaffe, jos, fläsk, och med lite hjälp av mig blev de äggröra oxå haha. Efter mycket prat och skratt va de dax att säga hejdå. Hämtade upp lilla lillasyster hemma och drog iväg till stora storasyster :) fikade lite och lekte med barnen och sen vips så va klockan 4 och jag va tvungen att dra mig hemmåt för att börja städa. Efter många pussar och kramar, åkte jag hem.!

Har städat hela köket och allt och nerpackat. Packat klart de mesta som ska med upp till oslo, och imon blir de att köra skräp och städa toan och sovrummet (så gott jag kan).

Ligger och kollar på jurassic park, själv! den är ju rätt läskig! Jobbar lite på min enorma finne jag lyckats få mitt mellan ögonen. Nu är de mest ett köttsår och är fult och gör ont! Just de har mått bättre idag med sjukan, fast hostan sitter i och jag e helt slut nu!

Kommer nog somna snart! Ha de / Emilie!

omg om 3 dagar..

..åker jag!! :D helt sjukt kul ska de bli! De jobbiga är bara att jag e sjuk nu, heelt sjukt mycket sjuk är jag :/ de är så synd om mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! tror jag bröt armen lite innan oxå, har skiit ont! tog mig lite i kragen nyss och packade ner lite skor i en katong. har ju inte gjort ett skit idag. bara sovit! Och nu fick jag tinnitus, typiskt!!

Skulle ju jobbat idag, men min "Chef" tyckte inte att jag skulle jobba denna veckan. så igår va vi 2 som kom till salladsbaren kl 6. och elmira hade fått mitt pass idag i maxiköket, så jag gav bort de till henne.! tur va de, va ju sjuk idag ändå.

Igår kom min kompis malin och kidnappade mig! fick musik i öronen och sjal över ögonen! haha och sen skulle jag gå till en bil med de på, fan de va hemskt! haha kom in i bilen och fick en cider i handen! sen satt jag och lyssnade på min musik och drack min cider i typ 20 minuter. Tjejerna körde fel och kunde ju inte prata i bilen så de blev en liten omväg haha, när vi kom fram fick jag ta ut musiken iaf. Så malin kunde säga vad jag skulle göra. Hon ba - Hoppa, här är ett stup. Ta av dig skorna med akta så du inte blir blöt om fötterna.! sen EMILIE du måste hoppa!! haha jag va livrädd.! Så jag vägrade gå dom stod och drog i mig i hallen! till slut fick dom mig att gå vidare.! och så skulle jag sätta mig ner, men jag vägrade de med, så dom fick trycka ner mig.! tog dom av sjalen! då satt alla och skrattade åt mig! Vi va hemma hos Anna min chef och ett gott gäng tjejer! :) vi åt och drack gott hela kvällen! de va jätte trevligt :)

Och jag är med i tidningen, i någon typ entré tidning :) vill ha den!

Nu blir de film och sen pizza :) Ha de bra/ Emilie

6 dagar kvar till flytt :)

Nu sitter jag och tar de inte lugnt. ska snart till banken och betala av lite på mitt lån. Efter de ska jag städa i lägenheten, kör väl stora rummet först och fönstrerna. Sen idag ska jag till ullared igen :) med mamma, Ninni och Bella!

Och de är bara 6 dagar kvar nu :D weeeii ska slå en pling till mitt nya jobb idag med och kolla med henne om jag kan börja på onsdagen :)

Ha de bra / Emilie :)

Lördagskvällen!

Det va sjukt kul igår, ett bra gäng :) vi sjöng och dansade! Och sen gick vi ut på mårtensson. Jag hade på mig min nya hatt :) vad som hände efter shotbrickan är lite oklart! men de va säket jätte kul! haha

Idag har vi flyttat alla mina möbler. de va tungt, fan jöbbigaste jag gjort på länge, känndes som om huvet exploderade för varje steg jag tog. Usch! Men de va värt de haha!


Mina underbara tjejer!

Nu ska jag kolla film och äta ostbågar! fast jag e sjuk mätt :)

Ha de / Emilie :)

Fest för mig!

Nu har jag duschat, om en och en halv timmer kommer folket :) Ska bara klura ut vad jag ska ha på mig nu, hade en outfit redo med jag har lämnat alla mina svarat bhar i oslo ju. Så då gick ju inte de :/. men har ju lite till att välja mellan! Jag och lina va och inhandlade till vår drinkkväll innan. De blir cosmopolitan, rosa pantern och glassdriknar idag. kommer blir skit gott.

Packningen har gått fin fint, åkte till jobbet innan och hämtade 10 banan lådor, så nu är hela köket fixat :) och sovrummet oxå, isch!

Nu är jag hunrig oxå ju, få lägga på ett kol här hemma nu!

Ha de bra / Emilie :)

Baskern är på..

.. och jag kör franskt idag :) lina håller på att sminka sig för fullt och när hon e klar ska vi iväg till systemet.! För ikväll är den avskeds fest för mig i min lägenhet!. Ja, jag håller i den själv haha.! Sen ska jag "packa". jag har inga lådor att packa i så jag får förberade packning. lägga allt i högar så de sen bara är att slänga i de i lådor imon! Bra paln :)

Nu berer vi oss..

Au revoir / emilie

Mitt första inlägg

Sitter just nu och beundrar mina nya kläder. Som jag köpt inför min flytt till Oslo.! Man måste vara chick när man flyttar dit, och så fick jag mitt nya kort idag, så va ju tvungen att inviga de :) ett kort i min nya plånbok! De kalla jag börja ett nytt liv, när hela plånboken kommer vara ny oxå. De va mitt undermedvetna som gjorde att jag trppade min plånbok.

Ska ta tag i att börja packa vidare snart! På söndag kommer mina päron hit och flyttar soffan m.m! hoppas jag får ha kvar min säng iaf! Måste ringa mitt jobb nya jobb oxå och säga när jag kommer börja! ska bli intressant att jobba som dagis fröken (om man nu får säga de?). Trivs jag inte är de väl bara att söka nytt jobb! de va ju inte svårt precis att få jobb. Köpte mig en fin matlåda isch när jag va på gekås igår. Med lilla my på, kommer passa bra in bland alla barn tror jag ;).

Ikväll kommer lina för att dricka lite vin och umgås innan hon ger sig av.. vill inte ens tänka på hur lång tid de kommer ta innan vi kommer ses igen! Kommer sakna henne jätte mycket! Alla andra med förstås.


Ne nu får jag ta tag i garderoben!

Ha de fint / Emilie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0