4 dagar

nu är de 4 dagar men stenhårt jobb framför mig, sen ska jag få åka hem till la familja! det är faktiskt extra jobbigt utan dom när de regnar här i oslo. vaför tycker man alltid lite extra synd om sig själv när de regnar.. hatar regn, blir så deppigt.

igår köpte jag e kappa, en röd kappa! älskar den, den finaste jag äger just nu! sen köpte jag min första julklapp (till pappa), ska köpa lite mer när jag kommer hem till hstad tänkte jag!

anna slutade på jobbet igår, så vi firade till de en aning på tullins det va skit kul. alla är så roliga, vi dansade tullins dansen och lite fler danser. drack min första jägerbomb igår med, de va ganska gott! men tror inte jag ska beställa de igen!

nu ska jag äta och ta tag i mitt liv! hade på bade!

Familjen

Åhhh snart ska jag få träffa min kära familj igen, och alla mina vänner! ska bli så himla kul tycker jag! saknar alla sååååå mycket! :) och när jag kommer hem till oslo igen kommer LIIINA :D <3! vi ska haa så kul!












Längtar så att jag spricker!

Alla är samlade igen!

Nu ligger vi alla 3 i min säng igen! elin har vatt på spa i helgen och clara og jag har knappt setts för jag har jobbat och hon har vatt med sig familj! men nu ligger vi och skrattar åt allt dumt elin hittat på och allt dumt clara hittat på!

igår va de hårt! så trött jag va, började ju 12 dagen efter 04 passet! Usch, men de gick fint. när jag kom hem efter 7 så skulle clara och en kompis till henne gå till skybaren! så då följde jag med och tog en appeltini (skitgod) sen tog vi en öl och natcho på tullins, sen va jag så trött så vi gick hem och slocknade med en gång!

och idag fick jag panik! jag hade slängt av alarmet, började kl 11 och anna ringde 11.20.. fick ren panik! men hon skulle ringa och säga att vi hade slängt en stund idag för att vi la om golvet inatt men dom va inte klara än! vilken tur man kan ha.! min norska mobil dog igår så jag hade inte fått dom 5 smsen som anna och chefen hade skickat om att jag skulle komma in kl 11.30 el 12. men nu ska jag jobba kl 7 till 02 istelle för frida va sjuk så hon skulle ta mitt pass, för de blir nog inte så långt nu!

imon e jag ledig! jag ska kolla runt efter julklappar och sen på kvällen ska vi fira anna, hon ska sluta, så de blir lite avslutsfest på tullis! haha ;) kan bli kul ju.

ska boka biljett hem sen.! skulle behöva prata med er mamma och papp innan jag gör de bara! för blir att jag kommer hem lite sent på söndag och åker på onsdag istelle! för lina skulle komma upp nu iaf! men vill så gärna åka hem och se er, så de blir en liten sväng iaf :)

Hade på bade :)

tröttis

åh jag är jätte trött!. claras pappa m familj är här upp, og dom kommer snart hem och ska laga lite mat här hemma! ska ju bli gott men jag hade hellre bara legat på soffan med mitt täcke.! men sen när dom går ska jag kolla film och mysa igen! usch, sen inte fram emot jobbet idag! fy fan! till 04. inte kul asså! igår gick de bra :) gick hem med 500 extra. jäääj!

Men far, de vet du väl :) man måste ju tjuvstara lite! de luktar jätte gott ju!

hade på bade! :)

feeel.!

Åhh gick till jobbet innan vid 4. så skulle jag inte börja förens 7. de sög! tur att de inte e långt hem iaf! men nu är de snart dax att gå ner igen! fuck my life! (som vi brukar säga här hemma). Så ska stänga ikväll.. jobbar asså till 02!

Jo att han hade barn visste jag, men va han inte bög i slutet?! eller hade han redan gått över innan han dog?!

Hade på bade! :)

sängen!

gud de e jätte kallt så ligger nerburrad i sängen kollar på film. Jaag är käär.... i en död bög. Och de suger, okej om han bara vatt bög de kan man ju ändra på! men död, va ska jag göra åt de?! han dog för 3 år sen! blev helt förkrossad igår när elin berättade! Heath Ledger du finns alltid i mitt hjärta!



Nu börjar jobbdagarna! men de ska bli kul att gå till jobbet igen!

Hade på bade! :)

En dag med Elin

Det blev en hel dag med elin idag.! Vi skulle ju hitta ett par jeans till mig, men jag kom hem med 4 tröjor och en ikeapåse. Elin skulle köpa ett par skinnhandskar, hon kom hem med 2 tröjor, 4 par vantar och en ikeapåse. haha :D! De blev inte som de skulle! hittade inga jeans som jag fastnade för. Vi va ute och gick på stan en stund och hittade till bikbok. Bikbok här i oslo är sjukt bra, inte som i sverige! de va lite rea så vi gick lös där inne! Efter de gick vi mot ikeabussen och hittade världens godaste kaffe på vägen. Bussen ut tog ca 20 min, de va jätte sköt att åka den bussen.. inte som den stressen de brukar vara inne på statsbussarna. Vi gick runt inne på ikea och mös ibland alla julsaker så.. Vi köpte röda innetofflor, som vi tänkte vi kunde ha till våra nya likadana myströjor.! vi köpte lite mat oxå. jag köpte lax :) och sen 2 korvar! Sen åkte vi hem och nu ligger vi här i våra nya myströjor och innetofflor. Tänt ljus som luktar pepparkaka och äter pepparkakor :) kollar på film och beundrar våra nya ljusstakar!


Elin låtsas att de sitter en snygg kille berdvid. :D



Hade på bade! :)

Fri idag!

Idag är jag helt fri oxå.! Sen jobbar jag i 5 dagar.
Igår va en slappdag. Fast vid 4 tiden pallade jag mig ut och träffade camilla. Vi va och åt nere på bryggan. Pizza, mums! Sen när jag kom hem va clara hemma. Vi skulle ha film kväll, men clara sov under alla filmer.! så jag fick kolla själv!


En fin höstbild som camila tog på mig :)

Nu sitter jag i soffan och tänker på min kära familj! Jag har tagit ledigt mellan den 2a-5e nov, för lina skulle komma upp. men de blir nog inte så nu. så då tänkte jag komma hem :). Och pappa jag ska försöka skriva varje dag :)

Idag ska jag, elin, felicia och camilla åka till ikea och köpa kexchoklad :) kanske lite saft oxå om dom har. Jag skulle vilja bowla idag med, få se vad tjejerna säger om de.! Men innan vi åker ska elin kolla på 18 avsnitt av en serie...men inte om jag får säga till! kan ju inte ligga här hela dage! Tror jag ska ner och köpa ett par jeans, har ett par som är för stora och ett par som är för små! kan ju försöka tvinga med de lilla livet!

Hade på bade:)

Inatt fick vi en skylt!


Så när den står framför claras dörr får man vända sig till elins istället! De va en bra idé igår iaf! haha

De va en rolig kväll igår lite spontan så där! va med camilla :) och vi dansade jätte mycket! så nu ska jag sova lite innan jag ska iväg och jobba för de behöver jag! sen ska jag äta lasagne!

Just de, jag va ju inte med emma häromdagen! för jag och elin gick på popquiz.. vi sööög vi va så dåliga att han som höll i den skrattade åt oss.. eller nej sorry. ALLA skrattade åt oss när dom läste upp första rundan! så efter andra rundan smet vi.. de va ju pinsamt!!!  haha men lite kul va de ju allt!

Hade potade :)

Buss dag!

Åhhh har precis spenerat en timme på bussen! skulle undersöka hur de skulle gå om man tog en annan buss.. De gick men fan vilken tid de tog. De e ju väg arbeten över jävla oslo så de tar ju sån tid.!

Men nu har jag fixat mitt bankkort, de skulle komma om en vecka. och sen va jag ute på barnehagresurskontoret och visat upp mitt kontonummer och mitt skattekort! ska ner till tullins och göra de med.! på vägen hem tog jag en sväng imon ikea och köpte köttbullar :) därför de tog sån tid att komma hem.. ikväll e jag själv, clara och elin jobbar! camilla jobbar nog nu, för hon svara inte :/ kanske skulle kolla med frida om inte milla svara snart! måste ju hitta på något!  imon, söndag och måndag jobbar jag :) ska bli kul! i november kommer jag nog få jobba ap mycket! :D

magen mår bra igen!.. tror inte att jag är med barn pappa.! haha du försöker med allt för att få hem mig haha! men nej nej, jag stannar här ett tag till! vet inte om jag kommer kunna åka hem innan julfesten.. Men jag kommer på den iaf :D

Bara för att man är själv hemma nu vill man ju gå och fika eller något. :/ men alla jobbar, och när jag jobbar på e dom lediga! Men nu ska jag laga lite mat och kolla film!

Hade potade / Emilie :)

lugna puckar

sitter och slöar i soffan med frida :) kollar ally och jäser.. vi va ute en liten sväng igår och hon ska snart iväg på jobb. och jag ska dra till Emma Gee och kolla film ikväll.!

Mitt skattekort har kommit idag :) så jag ska ner med de till tullins och sen ska jag åka ut med de till barnehagen imon och så ska jag skaffa mig ett bankkort :) äntligen!

Har lite ont i magen nu :/ men de är inget allvarligt, ingen behöver vara orolig.

Ha de / Emilie :)

personalmöte :)

Nu har jag ätit min andra frukost (de viktigaste målet på dagen hihi) och kollar lite tv, va ju uppe tidigt idag och va på mötet och åt gott där oxå! vi satt jag pratade, johanna tog upp saker som folk slarvade och vad vi skulle göra för att förbättra! :) När jag kom hem somnade jag igen så därför har jag ätit frulle nu igen för de ska man ju göra när man vaknar ^^. Pratat lite med elin nyss :) saknar dig vännen. och förlåt att som tagit illa upp AKER BRYGGE heter de ju! haha

Saknar min familj jätte mycket oxå! så jag tänkte att nu lägger jag upp lite bilder på mig så att ni kan få se mig, så ni inte glömmer hur jag ser ut :) och så ni kan få se på mina vänner!









De få bli de :) Ha de / Emilie











Nu har jag bott här i en vecka :)

En mycket fin vecka måste jag säga! har hänt så mycket känns de som. fartfylld och rolig! Igår jobbade jag förförsta gången "på riktigt" innan har de vatt prov jobb ju! och de gick galant, de va väldigt lugnt igår, tror att de är för att de är lov här i norge nu! Ikväll ska jag oxå jobba :) samma vakt 17-24. jag har ofta den, men på tiisdag ska jag jobba 19-2 och då e jag själv från 12 tror jag! men de går nog fint de med.

Nu ska jag och elin äta frulle och sen ska jag kolla om hon vill ut och gå lite ;)

Ha de / Emilie :)


Lördag, typ hela helgen kvar!

Pappa jag tror att den är jätte dålig den filmen, men säg gärna hur den va :) och en sak till. Jag har flyttat till Nogre inte lappland ;) haha.!

Igår va jag och clara på dr jykells! De va jätte kul. Elin va på blind date med en spaghetti (spaghetti=snygg kille). Så hon kunde inte vara med. Innan vi gick dit, skulle vi ner på "Öl festivalen" som skulle vara nu i helgen! Men jag menar, de va heeeltt dött där. Allt jag såg va bara en väldigt söt kille som plockade in en uteservering! Så jag blev lite glad iaf! clara tyckte jag skulle gå fra och säga hej, men jag vågade inte haha.! Men vi tog en cosmopolitan nere vid bryggan innan vi gick upp till dr jekylls.! Fan de va ju en våning till, en källare! De har jag aldrig sett! Fouad jobbade, han är våran favorit vakt :D han tar alltid hand om jackorna åt oss! De jobbigaste med att gå ut och dansa någon annanstans än på yatzy är att.. när man ställer sig på dansgolvet och börjar vicka på röven, flockas de creepy killar rund en bara bara en minut! som bara står och stirrar. han man sjukt mycket otur, brukar vissa av dom närma sig och då blir de läskigt! men jag brukar alltid ta hand om mina små flickor och dom om mig.! vi skyddar varandra! De är väl jätte bra!

På måndag ska jag på frukost/personalmöte på tullins! de får vi inte glömma! Idag ska jag ut på stan en sväng tror jag! måste hitta en ny topp. sen ska jag fika med emma idag! vill kolla på sagan om ringen oxå!

Just de måste berätta de, Igår när vi gick ut från dr. J. ringde de. Och han sa att han kom från ikea.. jag ba - jaja jag har sökt jobb hos er ja :) då frågade han om jag hade skrivit ett sms som löd på ett visst sett, igår. jag ba.. -ee ja de skrev jag till martin. han ba - aa men då har vi hans mobil här då. och så stod martins kompis berdvid. Så jag ba men du vänta.. peer de är en kille som säger att han har martins mobil där.. så fick han prata med honom. När han la på så vistade de sig att de va inte ikea, de va polisen :D hahaahah

Jag tänkte lägga upp lite bilder men de går inte så se får vi skita i.! Ha de / Emilie

mitt nya jobb :)

Pappa och mamma ni behöver inte vara oroliga :) jag går inte så långt.

Idag har jag lärt mig öppningen på restaurangen. Dom tycker att jag är jätte dukig :) och de är jätte roligt! Johanna (personalchefen) skulle kolla igenom schemat och sen ringa om vilka dagar jag skulle jobba!

igår va en helt underbar dag. Claras mamma va här uppe nu i några dagar. Så först va vi på munch museet, sen köpte vi lite fika och tog en tur med en båt på fjorden. vi tog en liten shopping tur inne på akke centret oxå. Sen promenerade vi hemåt. Tog bilen (clara körde som en toker) och vi åkte upp till holmenkollen. kollade ner över hela oslo, såå jävla fint va de. Hittade ett café där uppe och satt och mös lite. Sen körde vi hem. Tog en liten sömntur på 2 timmar. Efter ett glads vin och en dusch, mötte vi claras mamma nere vid hotellet igen. Så gick vi ner till akke brygge och käkade på olivas, drack gott och åt jätte gott. Sen tog vi en drink uppe på skybaren på hotellet. Såååå jävla fint. utsikt över heela oslo på natten och lite cosmopolitan kan de bli bättre. Tack så jätte mycket clara och claras mamma för hela dagen!

Meeen efter att ha lämnat mamma anna, gick jag och clara hem tog en drink och sen gick vi ut en sväng. men de blev inte så länge. vi gick hem vid ett, mest för att elin va borta och vi fick inte tag på henne. men de va ingen fara hon sov i sin säng!

Imon fyller jag år, de ska vi fira. 22 och en halvt typ.! de är värt att fira!!

Ha de / Emilie :)

Första jobb dagen!

Kl 8 ringde barnehagen imorse. Och jag fick gå till ett barnehage precis här där vi bor :) De va jätte kul, lite ny på jobbet är jag ju. Kan inte läsa barnböcker än, men tycker noh att jag skötte mig ganska så bra.! barnen tyckte om mig iaf :) nu är klockan 6. liggar och slöar i soffan. tar de lugnt! börjar jobba på restaurangen kl 9 ikväll. jobbar till 2, kommer gå med johanna personalchefen idag. :) ska bli intressant och se om jag kan servera fortfarande! hon kommer väl visa mig runt och så antar jag! Önska mig lycka till :)

Ha de / Emilie

Bullens dag :)

jag har ätit bullenskorv :D! blir lite kanelbullar sen oxå.

Jag har gjort något dumt, och nu får jag stå mitt kast. jag e dum i huvet, varför är de inte någon som biter mig när jag är så dum? Förlåt , ska aldrig mer visa mig på yatzy. men kul va de, men aldrig mer. ska heller aldrig gå hem själv genom hela oslo i högklackar. Fy på dig emilie, gör inte om de.!

Något kul nu då! Imon ska jag börja jobba, först på banehagen. sen ska jag provjobba på en restaurang på kvällen. :) jävlar va pengar jag ska tjäna! Om mitt jävla skattekort kan komma bara!

Nej detta va inte en jätte kul dag! kan vi inte bara säga att de e över nu. jag börjar om på ruta ett. Hej mitt namn är emilie och jag bor i oslo! Hade / Emilie

Första dagen i oslo :)

Håller på att packa upp allt jag har med mig! tror att detta kommer bli JÄTTE bra! :) har fått min klälställning som jag ville ha, behövde inte ens köpa en. För Elin och Clara hade en i förrådet. Men vi va på ikea igår iaf, Heela familjen. Jag mamma pappa clara och elin! För va ju tvungen att köpa super mänga lådor. Och de gjorde jag bannemej, living the dream in lådor haha ;D. Har ätit lite nu, fick öppna konservburken med en kniv för hittade ingen konservöppnare! så kan de vara :).

Igår flyttade vi ju upp mitt pick och pack. De va intressant att köra omkring i oslo som 3 vilsana uttrar.! Alla satt och skrek (eller aa mamma och jag) Pappa ville gärna vara en taxi eller buss för han körde i de fältet heeela tiden ;) Meen vi kom fram och packade ur sakerna. Sen skulle vi ner och checka in mamma och pappa oxå! haha då gick jag in på fel hotell. Där fanns ju ingen bokning i mitt namn! Men vi hittade de med till slut. Sen åkte vi och plockade upp clara och elin och drog till ikea.!

På kvällen va vi ute och åt, heela familjen :) jätte gott va de. Tack pappa! Trötta va vi med så vi gick hem hoppade i mjukis kläderna och jag började montera ihop min byrå, men kom inte långt. För clara och elina favvo band spelade på fiasco. Så då va vi tvungna att gå dit ju, men de blev bara en öl. satt och gäspa hela tiden typ!

Tror clara kommer hem snart, får sätta fart här nu :) Hade/Emilie :)

Bye bye halmstad

Sjukt, jag har bott i Halmstad i 6 år nu. känns som 2 max.! De har vatt väldigt roligt. Kan inte låta bli att tänka på mig kära lägenhet på ankaregatan. Där hände så mycket roliga men så sjuka saker i den lägenheten :) och under pizzerian då? HA! sjukt kul, fest i en liten etta och 80 pers kom haha.! de va tider de. Och mina galna grannar som hade studentfester heela tiden. oxå jätte kul, för jag va ju med på dom oxå! Älskar Halmstad. fint året om tycker jag :) Jag kommer tillbaka ska du se.

Nu sitter vi i bilen, mamma trodde inte att min packning skulle få plats. men jodå, våld löser allt haha. sitter som en packad sill men de går fint. Mamma och Pappa säger HEJ :)

Bye bye Halmstad och hej hej Oslo :)


Ha de / Emilie :)

RSS 2.0