österrike.. snowbombing :)

sitter hemma just nu, ska snart till jobbet. vatt på stan och käkat med Fock och Ella, köpte en jätte fin väska och ett par solglasögon från Aldo oxå :). Skulle vara ledig idag men tog en annans tjejs pass, de va ju ändå inte fint väder idag! Just de har ni hört de här.. Tydligen enligt Tabrez på jobbet är jag inte bra på mitt jobb, jobbar aldrig över eller jobbar för andra och är otrevlig! De sa han till mig.. Jag bara ruskade på huvet och hoppades jag hörde fel. Men fick veta sen att han sagt de till Fock oxå. Hon blev skit arg och sa typ att han är dum ihuvet som säger så för jag e en bland de bästa på tullins.. Han e störd, han  e värdelös, inte jag! kan nämligen inte komma på en dag jag inte kommit in tidigare eller jobbat över om någon vill att jag ska göra de.! Skit på dig säger jag!

Något roligt! Jag ska till österrike i april. :) Fock har bokat hotell och flyg. Bara en sak till som fattas. Vi ska på en festival, som heter snowbombing, och jag kan inte boka biljetten till festivalen :/ vet inte va felet är, om dom e slut eller om sidan har fackat upp sig! men focken känner folk där nere som nog kan fixa biljett i såfall! Lite riskit men men.. Living on the Edge ;) eller va säger man haha.!


Nya väskan med brillorna :)


Vackra oslo på vintern.. mami papi bella och jag va på fästningen :)


Pappa och bella <3                       jag och mami <3


Ha det PusssssKroatien

weeeiii :) nu är resan bokad den 13 juli åker jag till kroatien med elin och natha! Fy fan va kul det ska bli.! Jag clara och elin funderar på en resa till london eller paris i påsk! de hade ju oxå vatt super kul.!

Idag har jag vatt ute i dagsljus höll jag på att sänga.. men de är typ sant! för de första är här jävligt kallt, helt cp kallt så man vill inte gå ut om man inte måste! och sen gör jag inte mycket annat är att jobba äta sova just nu! och går jag ut så gör jag ju de på kvällarna! så mycket dagsljus ser jag inte längre.! sjukt blek är jag, får ju börja sola lite snart innan jag försvinner! aa jag och clara har vatt ute o shoppat lite idag och nu sitter jag i mina nya kläder.

En kul sak :) Om en vecka kommer LLIIINA :D boppbopp och adam :) kul kul kul! Och veckan efter kommer MAMMA OCH PAPPA <3 kanske bella oxå :) saknar min familj så de bara skriker om de..

ne nu ska jag laga lite mat och sen springa till jobbet :)
Puss hej

RSS 2.0